Burak Canturk Merhabalar elimde sizden almış olduğum 1 adet Rolicam bulunmaktadır. Elimde motorlarının kontrolleri ile ilgili örnek yazılım da var. Motorları çalıştırabiliyorum fakat fenerleri bir türlü çalıştıramadım. Başka bir yazılımı varsa paylaşabilir misiniz?
Abdullah Kırmızıyüz Burak Canturk Merhabalar tekrardan, bağlantınızda sinyal hatlarına ekstra olarak kullandığınız mikroişlemciyle groundları da ortaklamanız lazım. Yaptığınız bağlantının fotoğrafını atabilir misiniz? Size yolladığımız test kodunu çalıştırdım ben. Güç hattından veya kamera hattından ground'u ortaklamanız lazım. Ayrıca kameraya ilk güç geldiğinde kendisi ortalama yaptığı için motor çalışır. Ardından siz komut yolladığınızda dönmesi lazım
Abdullah Kırmızıyüz Örnek yazılımdaki SetRolicam() fonksiyonunun ikinci girdisi ışıkları yönetmesi gerek. Yollanan struct'taki "dim" değişkeni ışığın gücünü belirler. rolicam.dim şeklinde değiştirip paketi yolladığınızda ışıların yanması gerek
Abdullah Kırmızıyüz Ben tekrar bendeki modüllerle bir deneyeyim, duruma göre sizinle iletişime geçeriz tekrardan
Burak Canturk Video da çektim. Videonun boyutunu forum sitesi beğenmediği için WhatsApp'tan attım. GND'leri ortaklamama rağmen değişen birşey yok.
Abdullah Kırmızıyüz Rx Tx pinlerini nasıl bağladınız? Rx-Rx'e, Tx-Tx'e gelecek şekilde mi? Fotoğraftan anlaşılmıyor maalesef, ama rx'in tx'e, tx'in de rx'e gelmesi gerekiyor.