Suibo kart ile sublink bağlantısını kurmaya çalışıyorum. Bağlantıları şu şekilde yaptım: sublinkten B- ve A+ yı sırasıyla suibo nun RS485 yerine çarpraz şekilde bağladım sublinki ve suiboyu ikisini de usb-type c ile laptoba bağladım ve RS485 i ne zaman takarsam ssadece rx ışığı mavi yanıyor ve bağlantı yapmayı deneyince hem suibodaki hemde sublinkteki rx ve txler yanıp sönüyor ama sublinkteki rx çok hızlı yanıp sönüyor belli olmuyor ondan sonra suibonun RPI1 2 gibi bir klasörü açıldı tam hatırlamıyorum içine de releasesteki 0.9.0 sürümlü uf2 dosyasını yükledim. Sonra klasör kendiliğinden kayboldu. Bende dive controlün 0.9.0 versiyonunu indirdim ve kurdum port olarak ise port 7 yi yani sublinkin portunu seçtim ama bir sürü şeyi denememe rağmen sürekli waiting for datada kalıyor ve en son timeout veriyor en son bende arduino ideye portu bağladım ve suiboyu çıkarıp taktım welcome to derin diver ve çizgiler ile derin diver yazısı geldi yani deep diver kurulmuş düzgünce bende tekrar denedim bağlantıyı sonra ilk başka connection established dedi ama hiç data geçişi olmadığından timeout verdi ve error 001 mi onu veriyor