Selamlar Leyla, içeriklerin faydalı olmasına sevindik. 🙂
Aslında sualtı motorları zaten suyla kendini soğutuyor, yani su tam olarak statör kısmına kadar geçiyor ve bu normal bir durum. Motorun ısı dağıtma kapasitesi de bu şekilde üst düzeye çıkıyor.
Burada fosforlu yeşil renkteki alan suyun girebildiği kısımı gösteriyor
Sanırım motorun su geçirmesinden kast edilen, kabloların su geçirmesi. Geçmişte bununla ilgili sorunlu bir durum oluşmuştu ancak hali hazırda bu problemi tamamiyle ortadan kaldırdık. Biraz karışık aslında ama anlatayım. Vakit bulunca görselleri ekleyeceğim.
Motorların kabloları iki şekilde hazne içerisine taşınıyor. Birinci yöntem aktarım kartı üzerinden ikincisi kablo rakoru yardımı ile.
Mitras'ın eski versiyonlarının tamamını aktarım kartı üzerinden hazneye aktarma yöntemini kullanıyorduk. Bu yöntem hazne ile motor arasında bir boşluk yaratmadığı için hiç bir şekilde motor kablosundan kaynaklanan bir sızdırma sorunu oluşmuyordu. Belki 100'ün üzerinde satılan hazneden de bu şekilde olumsuz geri dönüt almadık.
Ancak bir durumda önemli bir sorun olmuştu ve bu yüzden tasarım revizyonu gerçekleştirdik. Mitras kablolarının motor tarafında kalan kablo açıklığı, kablonun dış çerçevesinden hazne içerisine su taşımasına sebep olmuştu.Bu sorunu tam olarak çözüp, sorunu yaşayan ekibin tüm motorlarını yeniledik ve bunu üretim hattımıza revizyon olarak yansıttık. Artık Mitras'ların kablo hattı üzerinden su taşımadığına eminiz.
Mevcut durumda Mitras'ın fiyatına göre satın alabileceğiniz en yüksek performanslı sualtı iticisi olduğunu belirtmek isterim. Sorunuza gelince evet, garanti verebiliriz. Eğer satın aldığın motorlardada herhangi bir sorun yaşarsan daima bize ulaşabilirsin.
Maddi durumla ilgili de, info@degzrobotics.com'a satın almayı planladığınız listeyi gönderirsen belki bununla ilgili de bir şeyler yapabiliriz. 🙂
Konunun dışında, satın aldığımız tüm cihazların belirli kronik sorunları olması doğal aslında. Bunlar yapılan revizyonlar ve iyileştirmeler sonucunda gelişiyor. Bizim de her şirket gibi geçmişte hatalı üretim ve tasarımlarımız oldu. Ancak uzunca bir yol kat ettik ve gelişmeye devam ediyoruz ve uluslararası alanda rekabetçi bir konuma geldik. Bizleri buraya taşıyan dostlarımızı da unutmadık. Bu yüzden geriye dönük bizi destekleyen dostlarımızın değerini biliyoruz.
Yerlilik ile ilgili düşüncelerin için de seni alkışlıyorum 🙂